Gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij ons aan de juiste adres!


Om de juiste make-up samen te stellen is het belangrijk dat u voor de bruiloft een aantal gezichtsbehandelingen neemt. Deze zijn zeer aan te raden zodat u voor de bruiloft een glad en schoon gezicht heeft, de make-up ziet er goed uit en u zult nog mooier op de foto’s uitkomen.

Natuurlijk is de proefmake-up aan laat brengen ook belangrijk.

Bij het samenstellen van de make-up wordt gekeken naar de stijl en kleur van de jurk, het bruidsboeket en de persoonlijkheid van de bruid. Het belangrijkste van deze proef make-up is dat u blij bent met het resultaat.

Het haar moeten we ook niet vergeten, op de zelfde dag van de proef make-up doen we ook een haar-proef. Er wordt dan gekeken wat voor een kapsel het beste bij u, uw jurk en uw persoonlijkheid past.
U kunt ook zelf een afbeelding meenemen met daarop de kapsel die u wilt en dan kunnen wij bij u die zelfde kapsel maken!

Wilt u meer luxe en van top tot teen mooi gemaakt worden?
U kunt ook voor de bruiloft bij ons langskomen om een manicure en een pedicure te laten doen. Vervolgens kunt u op de trouwdag in de salon langs komen en zult u stralen als nooit tevoren, het is immers een van de belangrijkste dag in uw leven. Het is ook mogelijk om bij u thuis de afgesproken make-up & hairstyling aan te brengen, hiervoor worden reiskosten gerekend.

Bruidsmake-up en Hairstyling v.a. € 172,-
  -  Intakegesprek
  -  Bruidsmake-up en hairstyling (incl. proef) 

Bruidsarrangement Basic v.a. € 262,-
  -  Intakegesprek
  -  2x Basis gezichtbehandeling
  -  Bruidsmake-up en hairstyling (inc. proef) Het bruidsarrangement bestaat uit 4 afspraken, Te beginnen 5 weken voor de bruiloft

Bruidsarrangement Special
v.a. € 360,-
  -  Intakegesprek
  -  3x gezichtbehandeling
  -  Bruidsmake-up en hairstyling (inc. proef)
  -  Manicure
  -  Pedicure, te kiezen uit een basis pedicure of spa pedicure
Het bruidsarrangement bestaat uit 5 afspraken.
Te beginnen 6 weken voor de bruiloft

Bruidsarrangement Exclusive v.a. € 415,-
  -  Intakegesprek
  -  3x gezichtsbehandeling tegen de probleemhuid zoals voor de ancé, gegarandeerd   goed resultaat! bijv. 3x biopeeling behandeling.
  -  Bruidsmake-up en hairstyling (inc. proef)
  -  Manicure
  -  Pedicure, te kiezen uit een basis pedicure of spa pedicure
Het bruidsarrangement bestaat uit 5 afspraken.
Te beginnen 7 weken voor de bruiloft. Uiteraard bent u niet gebonden aan dit arrangement. Er bestaat ook de mogelijkheid in overleg iets samen te stellen of eventueel nog extra mogelijkheden aan hetarrangement toe te voegen. 
 

U kunt bij ons ook betalen met:

Als je het leuk vind kun je het delen
  • Let op!
  • Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders wordt 50% van de prijs van de behandeling in rekening gebracht.
Safae Aesthetica
Jan Pieterszoon Coenstr 58
3531EW UTRECHT
NL

Tel.: 030 751 20 66

© 2018 Safae Aesthetica.
All Rights Reserved